Omet els enllaços

Cada moment que aprofitem
és una oportunitat per evolucionar.

Vull compartir els meus coneixements i la meva pròpia experiència transformadora per inspirar i acompanyar els altres a iniciar el seu viatge de transformació i creixement.

/ Tallers

/ Xerrades

/ Conferències

Compartir les meves experiències transformadores.

Enriquir aportant el coneixement adquirit.

Motivar i contagiar entusiasme per liderar la nostra vida i els nostres projectes.

Si us interessa un taller, xerrada, conferència o col·laboració, envia'm un email a fiona@fionabrand.es o truca'm al +34 680 18 80 11 perquè em posi en contacte amb tu.

Sóc Fiona Daurat, durant anys vaig ocupar càrrecs d'alta direcció a les finances, el màrqueting i l'interiorisme, però el destí tenia altres plans per a mi.

Em vaig veure obligada a començar de zero tant a nivell professional com personal i amb 53 anys vaig haver d'iniciar el meu propi projecte empresarial per tirar endavant. 

Creure en mi i el poder transformador de treballar la meva marca personal per diferenciar-me en un món saturat d'opcions va ser clau per aconseguir lèxit.

Vaig arriscar-me amb una tècnica innovadora que venia dels EUA i que gairebé ningú coneixia anomenada Home Staging consistent a combinar la decoració amb la fotografia per multiplicar el valor i el poder d'atracció de qualsevol casa abans de posar-la a la venda.

La resiliència i la constància van ser els meus aliats constants. 

Vaig aprendre a adaptar-me ràpidament a les circumstàncies canviants ia buscar solucions innovadores. La meva mentalitat positiva i la creença indestructible en les meves possibilitats em van donar la força per mantenir-me en el camí, sense importar els desviaments.

Amb l'actitud correcta, no hi ha límits per aconseguir allò que es desitja. La meva actitud no només va impulsar l'èxit del meu projecte, sinó que també es va convertir en la pedra angular del meu creixement personal continu.

Sense emoció, la vida tan sols és 

una ombra sense llum

CA