Omet els enllaços

Mirar amb gratitud i generositat

La Felicitat Compartida: Mirar amb gratitud i generositat

 

La felicitat és un tresor que es multiplica quan es comparteix. Mirar amb gratitud i generositat és un dels actes més poderosos que podem oferir a les persones que ens envolten ia nosaltres mateixos, ja que ens permet percebre la màgia de cada moment i compartir-la amb el món.

 

És la porta dentrada a una vida més plena.

 

La gratitud ens convida a apreciar tot allò que tenim, a valorar els moments feliços i fins i tot les lliçons que aprenem en els moments més difícils. Ser agraïts és enfocar la nostra mirada en allò que ens omple i satisfà en la nostra realitat, en lloc d'enfocar-la en la insatisfacció pel que ens falta.

La generositat és l'oportunitat de donar el millor de nosaltres als altres, estant presents amb el cor obert sense esperar res a canvi. Va més enllà de donar o rebre regals materials.

 

És prendre consciència que ajudar els altres de manera altruista ens obre el camí per crear connexions veritables, autèntiques i genuïnes. És una oportunitat per marcar una diferència positiva a la nostra vida ia la societat.

 

En un món on sovint impera l'individualisme i l'egoisme, la generositat esdevé un acte revolucionari.

És una declaració de la nostra humanitat compartida i de la connexió que ens uneix com a éssers humans. La generositat ens recorda que, malgrat les nostres diferències, tots compartim el desig de ser valorats i estimats. I la combinació màgica de generositat i gratitud ens connecta amb el poder més transformador que hi ha: el de l'amor autèntic per enriquir-nos com a éssers humans.

 

T'invito a mirar des de la gratitud i la generositat.

 

Siguem agraïts i generosos amb els altres, incorporem aquests valors com a fars a les nostres vides, perquè quan vivim amb aquesta combinació màgica, es revela el secret per fer que les nostres vides siguin més significatives i plenes.

Fotogràfica i literàriament vostra,

La Fotògrafa sensible

 

 


"La generositat no és un acte, és una forma de vida"

-Chip Ingram-

CA