Omet els enllaços

Connexions còsmiques

Fa escassament un any, vaig viure una experiència que va reafirmar la meva creença en l'existència de les connexions especials entre les persones, que transcendeixen el món tangible, que semblen predestinades i que ens fan sentir com si estiguéssim connectats a un nivell més profund amb una altra ànima .

Vaig assistir emocionada a la presentació del darrer llibre d'un dels meus autors preferits.

Des de fa anys, gaudeixo de les seves obres, i de la seva captivadora narrativa, i per primera vegada tenia l'oportunitat de conèixer-lo en persona, i que em signés l'exemplar acabat d'adquirir, ja que vaig decidir assistir a la seva presentació tot i estar fins a dalt de treball.

Hi havia alguna cosa em deia que hi havia d'anar.

Després de la presentació del llibre i mentre esperava el meu torn a la cua per conèixer l'autor, l'emoció va començar a transformar-se en nerviosisme. Les meves mans suades tremolaven lleugerament i el meu cor bategava amb força al meu pit fins al punt que crec que el van poder escoltar les persones que tenia al meu voltant.

Estava tan emocionada per l'oportunitat de conèixer algú que admiro molt després de tant de temps, que els nervis semblaven apoderar-se de la situació a passos de gegant.

Quan finalment vaig estar davant seu, la sensació de familiaritat instantània i el profund ressò emocional que vaig experimentar em va fer sentir com si ens coneguéssim des de fa molt de temps i de sobte vaig sentir a la meva pròpia veu parlar, però les paraules que sortien de la meva boca no semblaven estar processades per la meva ment conscient.

Em vaig escoltar a mi mateixa parlant molt alegrement sobre connexions còsmiques amb algú que acabava de conèixer.

Em vaig sentir ridícula mentre m'escoltava a mi mateixa.

Vaig esperar que escrivís la dedicatòria avergonyida desitjant desaparèixer.

Tot i el meu nerviosisme vaig aconseguir llegir-la.

I a l'instant em vaig sentir tranquil·la i agraïda.

Què són exactament les connexions còsmiques?

Diuen que són aquelles connexions que connecten les persones en un nivell més profund que la mera trobada casual i transcendeixen les limitacions del temps i l'espai.

Són com a fils invisibles que ens uneixen altres éssers humans en un espai interconnectat d'energia i consciència. És una connexió que ens recorda que, en el fons, tots estem connectats de manera profunda i intuïtiva els uns amb els altres.

Com un fotògraf que busca capturar l'essència d'un moment únic en el temps, les connexions còsmiques ens permeten veure més enllà del que és visible i experimentar la bellesa i la màgia de l'univers en tota la plenitud. Són com centelleigs de llum que ens recorden que estem connectats a alguna cosa més gran que nosaltres mateixos, i que cada trobada especial, cada experiència, té un propòsit i un significat més profund del que podem imaginar.

Al llarg de la meva vida, he tingut la sort d'experimentar diverses vegades aquest tipus de connexions, i cada cop que passa, em meravello davant el poder màgic que tenen. És com si l'univers conspirés per unir els nostres camins al moment adequat, com si les nostres ànimes estiguessin destinades a trobar-se i compartir, encara que sigui, un breu però significatiu moment en el temps.

He après valorar aquestes connexions quan apareixen a la meva vida com a regals preciosos que l'univers em brinda. Algunes són relacions que perduren fins avui, d'altres han estat el bonic acompanyament durant un període de temps, però en tots dos casos són un regal atorgat, una experiència que sembla seguir un pla diví perquè en un món tan complex com el que vivim , trobar algú amb qui compartir una connexió veritable és un tresor que mereix ser celebrat i apreciat.

Una connexió còsmica amb una altra persona és una de les experiències més meravelloses i misterioses que podem tenir a la vida.

És com una dansa de dues ànimes que es retroben.

Així que, cada vegada que obro el llibre i llegeixo la dedicatòria de l'autor, em recordo a mi mateixa de com sóc afortunada i em sento agraïda per haver tingut l'oportunitat d'experimentar una connexió còsmica amb algú tan especial.

 

 

Amb molta màgia a la mirada.

Fiona 

 

 

CA