Omet els enllaços

El millor regal de la meva vida

   El millor regal

 

Avui, fa cinc anys, en una nit de Reis que va marcar l'inici d'una nova etapa a la meva vida, vaig decidir regalar-me una cosa màgica i única sense jo ni tan sols saber-ho, cosa que va canviar la meva vida. En aquell moment, no s'imaginava que aquest autoregal seria el punt de partida per a una apassionant travessia.

 

Aquell regal era una càmera de fotos, que pagui en diversos terminis, un dispositiu que, al principi em donava cert respecte i que només seria un accessori per complementar el nou rumb professional que havia decidit iniciar com a Home Stager i així estalviar costos .

 

Tot i això, la fotografia va resultar ser alguna cosa més que un simple complement; es va convertir en el meu mitjà per redescobrir la mirada que fins aleshores havia passat desapercebuda a la meva vida.

 

Enmig d'una situació difícil que em va obligar a reinventar-me als 53 anys, la fotografia es va convertir a la meva taula de salvació.El que va començar com un intent de sortir de la meva zona de confort per superar un moment delicat, es va transformar en un viatge d'autodescobriment. La fotografia no només em va oferir èxits professionals inesperats, sinó que també va impactar profundament la meva vida personal.

 

La meva mirada es va convertir en autèntica, natural i genuïna, i amb ella, la meva vida va experimentar una transformació espectacular. 

 

Han passat cinc anys des d'aquella nit de Reis, i la meva vida ha florit de formes que mai no vaig imaginar possible.La por, encara que segueix sent present a la meva vida ha quedat relegada en un segon terme desplaçat pel coratge de tirar endavant.

 

La tristesa, la baixa autoestima i la vida sense propòsit van ser arraconades, donant pas a una existència plena d'autenticitat valentia i molt brilli brilli com a mi m'agrada anomenar-lo.

 

Aprendre a deixar anar situacions que empobrien la meva vida va ser crucial, així com saber envoltar-me de persones que em van inspirar a estimar-me de debò, i atrevir-me a viure des de l'autenticitat. La fotografia no només m'ajuda a capturar escenes de treball o moments, sinó que ha transformat la meva mirada i la meva perspectiva elevant-me cap a una vida que mai no vaig creure possible.

 

A través de l'objectiu, vaig trobar la meva veu, el meu valor i la meva autenticitat.

 

La fotografia no només es va convertir en la meva professió, sinó en l'eina que va desencadenar una revolució a la meva vida. A cada clic no només capturo imatges, sinó també forjant la història de com el coratge, la creativitat i l'amor propi poden transformar qualsevol situació adversa en una vida vibrant i autèntica.

 

Avui, el dia de Reis, el meu regal va més enllà dels paquets enlluernadors i els llaços de colors. El meu regal és una cosa molt més íntima: compartir amb aquells que, en aquest moment s'enfronten a dificultats en les seves vides i no aconsegueixen entreveure la sortida del túnel, avui m'atreveixo a compartir el meu viatge cap a una vida amb propòsit i autenticitat.

 

No us enganyaré, no va ser un trajecte lineal ni exempt de desafiaments, però vaig trobar el coratge per abandonar la zona de confort, fins i tot quan la societat dicta que certes decisions són exclusives de la joventut. Als 53 anys, vaig decidir que era el moment de viure amb autenticitat i propòsit, i la fotografia es va convertir en l'eina que va il·luminar aquest camí.

 

No hi ha límits per reinventar-se, ni edat en què sigui tard per començar de nou.

 

Cada clarejar comporta l'oportunitat d'escriure un nou capítol de les nostres vides independentment delles pàgines ja escrites. Per això, en aquest dia de Reis, el meu regal per a tu que m'estàs llegint, és compartir la meva història de reinvenció. No com un relat d'èxit sense desafiaments, sinó com una narrativa real i palpable que cada pas, per difícil que sigui, ens acosta una mica més al sentit de la nostra existència.

 

Tant de bo el meu viatge inspiri aquells que estan buscant un respir, aquells que potser senten que ja és tard. Us dic que mai no és tard per buscar una vida amb propòsit i sentit genuí. Que cada dia pot ser un renaixement, una oportunitat per descobrir que l'autenticitat i la passió no coneixen barreres d'edat.

 

Aquest dia de Reis, que cadascú de vosaltres trobeu el regal de l'esperança, la valentia i la fe en les vostres pròpies capacitats.

 

Que la meva humil història pugui ser llum per a algú més, un recordatori que la vida sempre pot ser redescoberta i reinventada, sense importar quants anys hagin passat. Al final del dia, la veritable màgia resideix en el poder de creure en nosaltres mateixos i en la possibilitat constant de transformació que cada nova clarejar ens ofereix.

 

 

 

 

Feliç dia de Reis

i que mai us falti el compromís amb vosaltres mateixos

d'estimar-vos com us mereixeu.

Fiona 

CA