Omet els enllaços

La màgia del compromís

Hi ha moments a la nostra vida que arriben com a regals inesperats, records que queden immortalitzats com a part de la pel·lícula de la nostra existència.

Fa unes setmanes, vaig ser testimoni d'un moment màgic que la vida, amb tota la seva generositat, va decidir oferir-me.

Uns amics van segellar el compromís d'amor de manera íntima amb total senzillesa.

Una cerimònia discreta en què vaig tenir el privilegi de ser testimoni.

L'anonimat va ser la catifa vermella i l'amor va ser la veritable estrella.

Com a fotògrafa, vaig veure aquell moment com una imatge perfecta.

L'amor sense ostentació, l'emoció sense filtres, només l'autenticitat i el compromís que flueix des del cor. Com en una fotografia, el moment perfecte no es tracta de la grandesa o aparença, sinó de la veritat que hi ha. Cada detall d'aquest dia especial parla del seu compromís, una promesa de cuidar-se mútuament per créixer junts malgrat les tempestes que la vida els pugui presentar.

Una promesa que es manté encara que ningú més no ho sap.

El compromís, en aquesta narrativa silenciosa, és el fil conductor que uneix dues persones.

És la força silenciosa que sosté l'amor.

Ser testimoni em recorda i reafirma que l'amor de debò està basat en la màgia de la mirada cap a l'altre, i té més a veure amb el compromís que amb paraules boniques.

Els meus dits teclegen aquest post per intentar expressar l'emoció que vaig sentir en fer-me partícip, un regal que no només vaig rebre com a testimoni d'aquell moment màgic, sinó com a espectadora privilegiada en nom de l'autèntica amistat que diu:

«Confiem en tu prou per compartir-te el nostre especial».

Som fotògrafs de les nostres pròpies vides i hem de saber valorar la bellesa de la senzillesa, per distingir allò extraordinari en allò ordinari. Estic molt agraïda per haver pogut formar part d'aquesta preciosa història d'amor que alhora il·lumina les pàgines del relat de la meva vida.

Avui aquest post és el meu petit homenatge als protagonistes d'aquesta història que m'han permès ser partícip silenciosa d'un moment tan íntim i ple d'amor i alhora em confirma que la nostra amistat és autèntica. 

Aquest és el meu regal per a vosaltres, els protagonistes de la meva història avui.


«T'estimo no per qui ets, sinó per qui sóc quan estic amb tu»

Gabriel García Márquez

CA