Omet els enllaços

La màgia és a la mirada

 

Hola, sóc Fiona Dorado, fotògrafa, i m'agrada captar la màgia dels espais, de les persones i de les coses.

Fa pocs anys, vaig descobrir la fotografia gairebé per casualitat, un gir inesperat a la meva vida que acabaria canviant-la del tot.

En aquell moment, estava iniciant un projecte empresarial de Decoració i Home Staging i em vaig adonar de la necessitat de capturar l'essència de la meva feina per desenvolupar la meva Marca Personal.

 

Va ser llavors quan vaig decidir aprendre fotografia per mi mateixa.

 

El que va començar com una eina necessària per al meu projecte professional es va convertir ràpidament en una passió desbordant. Vaig descobrir a la fotografia un mitjà d'expressió poderós i emotiu, un llenguatge únic que em permetia transmetre emocions i connectar amb els altres a un nivell més profund.

 

I després de 4 anys d'aquests inicis, sóc aquí, decidida a compartir el meu viatge, la meva sensibilitat i la meva mirada a través d'aquest espai compartit que he anomenat La Fotògrafa Sensible.

 

Aquest bloc no serà un lloc per parlar sobre fotografia tècnica, decoració i comunicació (que si m'ho demaneu també ho faré); desitjo que sigui un reflex de com la fotografia ha canviat meravellosament la meva mirada i la meva vida.

 

Espero que sigui un punt de trobada compartit per a tots aquells que creuen que la màgia és a la mirada.

 

Per mi, la fotografia va més enllà de capturar espais, persones o moments. Va sobre aconseguir revelar l'autenticitat i la bellesa en cada detall que ens envolta.

 

Cada foto que faig porta un trosset de la meva ànima, que no és res més que aquesta mirada en la manera de sentir i percebre el món.

Aquí al bloc de La fotògrafa sensible vull escriure sobre la importància de la nostra mirada en tot el que fem i ens passa a la vida.I com que aquest bloc serà casa meva, també em ve de gust parlar-vos de sensibilitat, que al cap ia la fi va íntimament lligada amb la fotografia.

 

Hi va haver un temps en què vaig creure que la meva sensibilitat em feia vulnerable i era un impediment per créixer professionalment. En canvi, ara, la meva sensibilitat és la meva fortalesa més gran.

 

Vaig aprendre a utilitzar-la com una eina essencial per connectar i empatitzar amb els espais i les persones. A través de la meva sensibilitat, aconsegueixo aquest toc especial en tot el que faig que sigui únic, a més d'ajudar-me a connectar amb les persones des de l'empatia.

 

La Fotògrafa sensible és un espai on desitjo compartir amb tu el meu amor profund per la fotografia per explorar junts com les nostres mirades impacten en la nostra vida quotidiana, en les nostres relacions i en el nostre treball.

Vull brindar-te la meva pròpia perspectiva sobre com la mirada pot transformar, no només els nostres negocis, sinó també la nostra percepció del món.

A través de les meves paraules, voldria connectar amb tu a un nivell més profund, transmetre emocions i generar inspiració.

Espero que cada article us convidi a reflexionar, a descobrir la bellesa que es troba en l'autenticitat ia celebrar la màgia que hi ha a cada mirada.

 

Estic emocionada de començar aquest viatge amb tu, i estic ansiosa per compartir la meva passió, la meva sensibilitat i, sobretot, la meva «la meva brillantor brilli» a cada entrada que escrigui. Benvingut/da al meu bloc!

 

Literària i fotogràficament teva,

La fotògrafa sensible

 


 

 

CA